Google Analitika – Honlap elemzés

Ft104.280,00

A szolgáltatás keretei között elvégezzük a Google Analytics személyre szabott beállításait, hogy valódi képed legyen az online felületeid teljesítményéről. S arról, hogy min érdemes változtatnod.

Az adatok alapján végzünk egy átfogó elemzést és készítünk egy stratégiai tervet arról, hogy mik azok a feladatok, amelyeket az előre lépés érdekében meg kell tenni.

7 hónap múlva, új elemzést végzünk el és új jelentést készítünk, hogy láthassuk a felvázolt stratégiai úton éppen hol tartasz, miket sikerült megvalósítani az elmúlt időszakban. S javaslatokat teszünk a következő félév fejlesztéseihez.

 

Cikkszám: G Analytics Kategória:

Leírás

A fő erősségeid és gyengeségeid, a saját marketing kutatásodban rejlenek

Mit is értünk mi Google Analitika alatt? A marketing kutatás rendkívül költséges és csak az igazán nagy vállalatok engedhetik meg maguknak. Van azonban egy tökéletes, számodra ingyenes kutatást végző szoftver a Google Analytics.

Ma már bármilyen cégről vagy vállalkozásról legyen szó, egy dolog egészen biztos az online felületeik forgalma messze meghaladja az üzletüket vagy irodájukat ténylegesen felkeresők számát. Ahhoz, hogy ez ne legyen igaz nagyon elhanyagolt honlappal vagy közösségi média oldallal, esetleg Google térképes megjelenéssel kell rendelkezni. Egyébként az online felületeinken jól mérhető látogatói tevékenységek segítenek nekünk a stratégiánk megalkotásában.

Ott van a kezünkben egy tökéletes eszköz, amellyel szinte mindent tudhatnánk arról, hogy mit szeretnek az ügyfeleink, másrészt milyen irányba kell fejlesztenünk, fejlődnünk.

Azonban ez a tökéletes marketing kutatási eszköz, teljesen kihasználatlanul hever minden cég eszköztárában. Két dolog miatt nem kezelik az értékén.

 

Miért nem segített eddig a Google Analytics, a Google Analitika?

Google AnalitikaEgyrészt mivel a Google Analytics szoftverek több mint 96%-a az alapbeállításokkal dolgozik már a beillesztése óta. Az az soha nem volt egy hozzáértő kéz, aki jól beállította és beprogramozta volna ahhoz, hogy a számunkra fontos és a legrelevánsabb adatoka kapjuk meg a fejlődéshez.

Másrészt az adatok elemzése és azokból egy olyan jelentés készítése, ami nagyban hozzájárulhat a stratégiánkhoz egy külön szakma feladata. A marketing kutatás ismerete és az adatok megfelelő feldolgozása, abból az összefüggések feltárása sok tanulással és sok elemzéssel természetesen elérhető. A kérdés, hogy van e valakinek a cégnél erre ideje vagy ismerünk e olyan embert, aki sok tapasztalat birtokában ezt a feladatot el tudja végezni? Ezek hiányában csak sejtéseink lehetnek arról, hogy mik rejlenek a számunkra rendelkezésre álló adatok mögött.

Mostantól azonban nem kell így lennie, mert az Analytics fiókod alapján én elvégzem a legfontosabb beállításokat, amikkel végre olyan személyre szabott adatokhoz juthatsz, ami az üzletmeneted számára szükséges. Sőt egy 1 órás Skype konzultációban meg is mutatom Neked, hogy mire figyelj ezután, miket állítottam be.

Sőt készítek egy aktuális elemzést, jelentést, hogy milyen irányban érdemes elmozdulni és miken kellene most javítani az online jelenléteden.

Ráadásul nem engedem el a kezed, mert az új beállítások alapján 7 hónap múlva elkészítek egy új jelentést, hogy mi változott és merre menj tovább.

 

Ez az ajánlat így egy komplex csomag.

Google Analytics személyre szabott beállítások: 28.880 –

Google Analytics Adatelemzés és jelentés készítés: 32.600 –

Skype 1 órás konzultáció a későbbi értékelésekhez: 18.000 –

7 hónap múlva, új elemzés és jelentés készítés: 24.800 –

Összesen: 104.280 –

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Google Analitika – Honlap elemzés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .