Google Adwords kampány megrendelés

 

Google Adwords kampány megrendelés, indítsd el még most!

Google Adwords kampány 20.000 forintnyi induló hirdetési kerettel.

 

Az ajánlat induló, általunk újonnan létrehozott Google Hirdető fiókra vonatkozik.

A Google Adwords kampány megrendelés mellé, átvizsgáljuk a honlapod és annak beállításait. Ez alapján ajánlásokat teszünk a módosításra, a megfelelő landoló oldalak kialakítására.

A Google mérőeszközeit Search Console és Google Analytics is átnézzük, - ha nincs telepítve segítünk benne - hogy még a hirdetések megkezdése előtt javíthass az oldalad eredményein.

Google hirdető fiók létrehozása, beállításai. Kulcsszó csoportok, paraméterek beállítása. Kampány célzás, stratégia, kulcsszó limitek beállítása. Hirdetés programozás, hirdetés szövegek megírása a keresési és display hálózatra. Remarketing listaépítés és remarketing kampány vizuális és szöveges hirdetések készítése.

Egy nyomtatott hirdetés egyszeri megjelenésének áráért, lehetsz állandóan és folyamatosan, napontaa szem előtt a Google keresési hálózatán. Azokra kulcsszavakra, amelyek különösen fontosak neked, hirdethetsz akár kiemelt látogatottságú honlapokon, mint amilyen az Origo, vagy az Index.

 

Google Adwords kampány megrendelés, hogy ne a versenytársak uralják az online piacot!

 

Ma már, az adott földrajzi területen, ahol szolgáltatsz kiemelten fontos, hogy a hozzád kötődő kulcsszavakra Te is elől légy. Amennyiben a vásárlók nem találnak meg azokra a termék nevekre, szolgáltatásokra, amik hozzád kötődnek, akkor nem leszel komoly szakértő, kereskedő, szolgáltató a szemükben ezekre a területekre. S ezt bármilyen területen dolgozz is nem engedheted meg magadnak. A keresőoptimalizálással, pedig ha ugyanarra a kulcsszó mennyiségre mind egyedi tartalmat szeretnél létrehozni, akkor több száz, vagy ezer cikket kellene megírnod. A Google Adwords ugyanis a kifejezés egyezéseknél, akkor is megmutatja a hirdetésed a keresőknek, ha nem pontosan úgy, azokkal a kifejezésekkel együtt használják a kulcsszavad, ahogy Te elképzelted. Ilyen szempontból a Google Adwords kampány megrendelés piac kutatás is egyben.

A Google hirdető rendszerének használatával azt is tudni fogod, hogy adott hónapban milyen kifejezésekre és hogyan kerestek rá az emberek. Ennek segítségével könnyebben felépítheted a szezonális kampány stratégiáidat. Emiatt sem érdemes várni a Google Adword kampány megrendeléssel, mert ezzel a plusz tudással a versenytársaid, mindig meg fognak előzni a piacodon.