Zinzino

Egészségre és jólétre ösztönözzük vásárlóinkat, családjainkat és barátainkat

Első a minőség

TERMÉSZETES EGYENSÚLY. A Zinzinonál a legjobb minőségű termékeket kínáljuk, követve egy új tudományág, az alkalmazott táplálkozástudomány elveit. Olyan ételekből származó aktív tápanyagokat használunk, amelyek segítenek leküzdeni modern életünk velejáróját, szervezetünk felborult egyensúlyi állapotát.

Az életed minden pillanata, az egyensúlyról szól

A tested egyensúlyi állapota határozza meg az egészséged. Az egészséged és az energiáid a mindennapjaid minőségét. Termékeink célja az omega-6 és omega-3 zsírsavak helyes egyensúlyának visszaállítása és megtartása táplálkozási tanácsok, illetve magas színvonalú termékek segítségével.

Változásra inspirál

Vásárlóinknak 2005 óta kínálunk magas minőségű, innovatív és tudományosan tesztelt termékeket. Számos partnerünk és vásárlónk életében sikerült javítani az általámos közérzetet. Örülünk, hogy számos kiegyensúlyozott ember a mi fejlesztéseinknek, termékeinknek köszönheti ezt az állapotot.  A víziónk, küldetésünk középpontjában a természet ihlette változás elérése áll. Ezt tapasztalhatják meg rövid idő alatt a vásárlóink, családjaink és barátaink.

Hogyan működik?

Az online vásárlás kényelme

A partner országainkban, így Magyarországon is egyszerű a tájékozódás és vásárlás. Az online tájékoztatók és webáruház lehetővé teszi, hogy könnyen és egyszerűen szerezd be azokat az információkat, termékeket, amelyek a tested és vele a szellemed egyensúlyát is lehetővé teszik. Ahhoz, hogy megtudd pontosan mire van szükséged és miben segíthetünk Neked nem kell mást tenni, mint az érdelődői űrlap kitöltésével felvenni kollégánkkal a kapcsolatot.

Építsd a holnapodat még ma

Elsőosztályú termékek. Magas színvonalú és személyre szabott termékeket biztosítunk a farmako-táplálkozás új tudományában, amelyek az ételekből származó aktív tápanyagok segítségével hozzájárulnak ahhoz, hogy leküzdjük modern életünk velejáróját, szervezetünk felborult egyensúlyi állapotát.

Világszintű oktatás, amivel eléred a jobb közérzetet

LEGYÉL A LEGJOBB. TANULJ A LEGJOBBAKTÓL

Mi rendkívül fontosnak tartjuk az oktatást, a képzést és a személyes fejlődést, hiszen ezzel garantálhatjuk mindazok sikerét, akik hajlandóak és képesek is fejlődni a saját életminőségük érdekében. Számos helyi, országos és nemzetközi eseményt szervezünk. Ebben nagy hangsúlyt fektetünk az olvasásra és a zenehallgatásra. Partnerként számodra is elérhetővé válik Go Core CD oktatóprogramunk, amelyben az iparág legjobb előadói és trénerei segítenek fejleszteni a szükséges képességeket.

Ez egy egész életen át tartó barátság kezdete!