Eladó panzió

eladó panzió Debrecenben

A valódi befektető, igazából az elérhető profittal számol.

Állandó vendégkörrel rendelkező Panzió, eladó Debrecen belvárosában.

A tulajdonosokat sok-sok érzelmi szál köti a szálláshelyhez és csupán előrehaladott koruk miatt adnák el, kizárólag olyan befektetőnek, aki hozzájuk hasonlóan viszi tovább a hangulatos épület szellemiségét.

panzió alaprajza

A panzió piaci értéke több száz millió, kérjük ennek tudatában kérje a részletes telefonos információt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiknek ajánljuk a befektetést?

ingatlanbefektető

Ingatlanbefektető

Olyan befektetőknek ajánljuk, akik be tudnak illeszteni az ingatlanportfóliójukba egy jól jövedelmező szálláshelyet. Akik tudják, hogy a folyamatos üzemeltetés hogyan teremthet számukra megfelelő passzív bevételt. Így a befektetési portfóliójuk még biztonságosabb és jövedelmezőbb lesz hosszútávon a számukra.

vendéglátó helyet üzemeltető

Vendéglátásban jártas vásárló

Kitűnő lehetőség a vendéglátásban már jártas új lehetőségeket kereső tulajdonosnak a panzió. A jó szakember biztosan tudni fogja, hogyan hozzon ki minél többet egy már jól bevezetett márkából. Ért ahhoz, hogy a minőség megtartása és növelése mellett, hogyan lehet még magasabb profitrátával üzemeltetni egy ilyen helyet.

üzletasszony

Az üzleti világból visszavonulóknak

Sokan vannak, akik már hosszú évek óta az üzleti élet legmagasabb szintjén, igazán stresszes körülmények között végzik a munkájukat. Ők már tudják, hogy huzamos ideig ez nem mehet így, mert az egészségük rovására megy. Ezért szeretnék az üzleti tapasztalataik egy csendesebb, nyugodtabb üzletvitelű helyen kamatoztatni, amiben boldogan érzik maguk. Olyan dolgot szeretnének létrehozni, amit könnyedén tovább tudnak adni a gyermekeiknek, unokáiknak.

A panzió látogatói mondták.....

panzió vendég

Buda Gáborné

ajánlja:

Kellemes két napot töltöttünk a panzióban. Kedves tulajdonos fogadott minket. A Panzió gyönyörű, s kellemes meleg is volt ebben a téli zimankóban. A szoba tágas és makulátlan tiszta volt, s az ágy is kényelmes volt. A reggeli pedig fenséges. Visszatérünk! Csillagos ötös!

 

látogatói vélemény

Klaudia Pólyiová

ajánlja:

Nagyon jól éreztük magunkat, minden tökéletes volt a szoba, az udvarban parkolás, baba barát, a háziak kedvesége, az elhelyezkedés. Biztosan visszajövünk és ajánlani fogom tovább itt Szlovákiában is az ismerősöknek

 

szálláshely értékelés

Nagyné Krajcsovics Mária

ajánlja:

Köszönjük! Nagyon hangulatos, családias hely! A szoba teljesen megfelelt az elvárásainknak. Tiszta, kényelmes. A személyzet kedves! Két kicsi gyermekkel szálltunk meg, teljesen meg voltunk elégedve mindennel. A tulaj is nagyon barátságos segítőkész!

panzió vendég vélemény

Eva Maria

ajánlja:

Kitűnő hely, nagyon kedves vendéglátók, patyolat tisztaság, a reggeli bő és választékos.

  • 5 csillag

Mi jelenti egy szálláshely igazi értékét? Amit valójában meg se vehetne…

 

Legyen bárhol a világon egy hotel, panzió vagy bármilyen szálláshely, az igazi értékét az a vendégszeretet adja, ahogyan a vendégekkel bánnak. Az ilyen jól bejáratott helyek iránt mindig óriási lesz a vendégek elköteleződése. Bárki is legyen az, aki gondosan üzemelteti a helyet, ezt az elköteleződést építi tovább emberöltőkön keresztül. A szeretet és a kapcsolódás valami olyan értékekhez, amit már a nagyszüleink is tiszteltek, az ilyen helyek és különleges események révén lehetséges.

Az ilyen helyektől csak nagyon ritkán és különleges okok miatt válik meg valaki. Amennyiben önmaga, vagy a családja megtehetné, miért szakítaná meg ezt a tradíciót. Azonban az élet néha úgy rendezi a dolgokat, hogy ez megtörténik.

Az, aki viszont az ilyen szálláshely tulajdonosainak az örökébe lép, tulajdonképpen ezt a pozitív, sok-sok energiával, emlékekkel és melegséggel teli történetet folytatja. Egy ilyen típusú szálláshely megvásárlásával, ami ritka kincs, gyakorlatilag ezeket a több évtizedre vagy évszázadra az épület történetébe beépülő tradíciókat folytathatjuk. Ezeket a pozitív energiákat vihetjük tovább mindazokkal, akik együtt dolgoznak benne majd velünk.

1., Hogyan épül fel, milyen területekből áll a Panzió?

nagy alapterület, optimális napi bevétel, belvárosi parkolás,

 

Telek méret: 1192 m²

Beépített alapterület: 622,55 m²

Szobák száma: 16 db, (2-3-4 fős)

Tárgyaló: 1 db.

Reggeliző: 1 db.

Gépkocsi beálló az udvarban: 16 db.

 

Az ingatlan magántulajdonként kerül értékesítésre.

panzió belső udvara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2., Márka, ügyfélkör, berendezések

azonnal folytatható üzemeltetés, jól kalkulálható megtérülés

Az ár tartalmazza a komplett berendezést és a bevezettet üzleti értéket, amit a panzió több évtizedes folyamatos működése garantál. A szálláshelyet hétköznapokon az üzletemberek a hétvégén családok, esküvői rendezvényen résztvevő rokonok, ismerősök veszik igénybe.

Gyakori vendégek a konferenciákon résztvevők. Nagyarányú a visszatérő vendégek száma.  A panzió kihasználtsága normál üzemeltetés esetén hétköznap 65-75%, hétvégén 35-45%. Jelenleg csak az üzleti célú vendégek lakhatják. A vendégkör jelenleg, főként az épülő BMW gyár műszaki munkatársaiból áll. Ez is mutatja, hogy jó marketinggel az üzemeltetésben még jelentős tartalékok vannak.

A jelenlegi tulajdonosok és egyúttal üzemeltetők munkájának eredménye, hogy a panzió jelenlegi formájában, ebben a vendéglátóipart különösen érzékenyen súlytó járványidőszakban is zökkenőmentesen és szinte telt házzal üzemel.

3., Építészeti és komfort értékek

műemlék jellegű, I. osztály besorolású, magas technikai felszereltségű,

 

A jellegzetes cívis vonásokkal rendelkező, műemléki védettség alatt álló épületben kettő, három és négyágyas szobák állnak a partnereikhez tárgyalni jövő üzletemberek, a konferenciákra, nagyrendezvényekre érkező érdeklődők és a Debreceni Termál és Élményfürdőbe érkezők számára egyaránt.

 

Az I. osztály besorolású panzióban, légkondicionált, kényelmes szobák, minibár, telefon, TV, zuhanyzó, saját parkoló, szélessávú internet csatlakozás, 24 órás portaszolgálat, saját kert, tárgyaló terem, valamint svédasztalos reggeli szolgálják Vendégeink kényelmét.

panzió árkádsor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4., Egyéb plusz értékek, lehetőségek

exkluzív ajánlat, folyamatosan karbantartott épület, segítség a tovább üzemeltetéshez

Az üzemeltetés önálló gazdasági társaságként működik ezt is át lehet venni az eladási árban a jelenlegi tulajdonosoktól, amennyiben ez is fontos a vásárlónak.

Tulajdonosok: magánszemélyek

A tulajdonosok kizárólag az életkoruk miatt ajánlják fel eladásra a panziót. Nem kívánják külön hirdetni, kizárólag ezen a fórumon lehetséges kapcsolatba lépni az ingatlan értékesítésével megbízott személlyel.

Minden más típusú megkeresést, amennyiben valaki ráismer a panzióra, elutasítanak.

 

Kérjük az érdeklődőket ezt vegyék maximálisan figyelembe!

A leendő vásárlónak minden segítséget megadnak a további zökkenőmentes üzemeltetéshez.

Az épület állapota korszerű, folyamatosan karbantartott, nem szükséges nagyobb felújítás, átalakítás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Öszzefoglalásul

 

Debrecen belvárosában, megfelelő érdeklődő esetén, egy jelenleg is kitűnő forgalommal működő, ismert, műemléki Panzió kerül értékesítésre.

A befektetés még a jelenlegi járvány időszakban is, az üzleti utazóknak köszönhetően magas megtérülési mutatókkal rendelkezik.

Amikor a lakosság széles tömegei is újra utazhatnak ezek a mutatók még magasabbak lesznek.

 

 

 

 

Az igazi befektetők sohasem az aktuális piaci értékből indulnak ki,

hanem a potenciálisan elérhető profitból, amit a befektetés takar.

 

A gondosan bevezetett márkák értéke maguknál a tárgyi eszközöknél is jóval többet ér.