Karácsonyi kampány

Karácsonyi kampány időszak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karácsonyi kampányok ütemezése

 

A lenti naptárban megadhatod, hogy mettől meddig szeretnéd a kampányaid kivitelezni!

 

Tedd fel azokat a kérdéseket, amelyek segíthetnek abban, hogy minél hatékonyabbak legyenek ezek a kampányok. Nyugodtan írd meg az ötleteid vagy mi az, ami eddig működött és akkor tudok esetleg segíteni, hogy hogyan tehetnéd még jobbá ezt a módszert a karácsonyi kampány időszakban.

Tudom, hogy ilyenkor egy-egy lényeglátó megjegyzés mennyit tud lendíteni egy-egy kampányon. S valóban azt szeretném, ha az idei karácsonyi kampányod jóval másabb és színvonalasabb lenne!

 

A kampány időszak megjelölése és a kérdések feltétele után a rendszer átvisz arra az oldalunkra, ahol a mi plusz karácsonyi ajándékunk találod, ami már a következő évre szól. Nálunk ugyanis éppen akkor van a Fekete Péntek és akkor látható a fekete pénteki ajánlatunk, amikor idáig érsz a tanulásban és megosztod velünk a gondolataid és mersz is kérdezni.

Az igazi kommunikáció, ugyanis erről szól és nem a kinyilatkoztatásról. A feketi pénteki ajánlatunkkal, pedig 1 év múlva ilyenkor garantálom, hogy egész másként tudsz tekinteni az online tevékenységedre.

Jelöld be a naptárban a kampányod nyitó és záró napját!

 

Naptár betöltése

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karácsonyi kampány tervezés