Fekete Péntek

Fekete Péntek Ajánlatok

Fekete Pénteken nálunk olyan szolgáltatásokhoz juthatsz hozzá, amivel a következő éved alapozhatod meg.

Mivel a Fekete Péntek a Karácsonyi Kampány időszakra esik - hagyományosan ekkor indult az Amerikai Egyesült Államokban a karácsonyi vásár - mi karácsonyig, év végéig csakis ilyen típusú kampány kivitelezéseket tudunk elvállalni. Az év végi céges kommunikáción túl nincs már másra kapacitásunk.

Azonban tudjuk, hogy sokan már ilyenkor is, amikor az év végére beállított kampányaik javában futnak, a következő év kezdésére is gondolnak.

Így mi Fekete Pénteken, kifejezetten olyan szolgáltatásokat adunk jóval ár alatt, amik a következő év indulását segítik. Megalapozzák, hogy a következő év még sikeresebb legyen.

 

Ezek a szolgáltatások kizárólag ebben a meghatározott időszakban rendelhetőek, ezeken az árakon.

Fizetés a megrendelést követő 8 munkanapon belül.

Kivitelezés, teljesítés január hónapban.

Vedd meg most jóval áron alul - az év eleji induláshoz - az egyik kommunikációs szolgáltatásunk.

Alapozd meg most a következő éved

 

Weboldal elemzés

 

 

FEKETE PÉNTEK az az egy nap, amikor termékeket, szolgáltatásokat jóval olcsóbban vásárolhatsz meg.

 

A fekete péntek is azonban egy importált karácsonyi esemény, így mi ezt is, mint leárazási időszakot jóval jobban kinyújtjuk, kitoljuk, mint az eredeti logika szerint teszik azt az amerikaiak. Sőt sokan előrehozott Black Friday-t vagy több napos pénteket tartanak, akár szerdától - vasárnapig.

 

Mivel a mi ajánlatunk ebben az évben már kifejezetten a következő üzleti évre szól, mi év végéig is kitartjuk a promóciót. Tehetjük ezt, mert ezt az oldalt úgyis csak akkor látja valaki, ha egy-egy kampányunkban ehhez az ajánlathoz ér vagy éppen megosztjuk veletek valamelyik online felületünkön.

 

Így, aki már ismeri hogyan gondolkodunk és hogyan igyekszünk segíteni neki, úgy véljük a következő évre megérdemel egy ilyen extra ajánlatot.


Mit tartalmaz az Ajánlat?

Ide kattintva éred el a leírást <--- Klikk ide!

Nem is tudod, hol van a te aranybányád?

SEO

 

FEKETE PÉNTEK-i ajánlatunk óriási hasznára van mindenkinek, aki rendszeresen kommunikálni vagy szeretne jóval többet kihozni a honlapjából.

 

Tudom jól, hogy nálunk nem igazán terjedt el és így nem is alkalmazzák a stratégiai szintű gondolkodást.

 

Inkább csak közismert taktikai elemekkel dolgoznak a cégek. A taktika elemek ugyanis jóval könnyebben másolhatóak és kipróbálhatóak, mint egy stratégia.

 

Aki stratégiát másol egy az egyben, mivel nem a saját adottságaiból fakad, úgyis kudarcra van ítélve. A rövid távon bevetett taktikai eszközökkel, kampányokkal azonban még eredményesek is lehetünk. S a rövidtávú marketingben nem érzékelünk akkora rizikót. Egy egy hónapos kampány, ha nem működik, akkor kipróbáltuk, de nagyot nem veszítünk rajta.

 

Egy stratégiáról viszont csak évek múlva lesz nyilvánvaló, ha tévedés, s akkor már lehet az az üzlet végét is jelenti. Inkább vannak elképzeléseink, rövid távú célkitűzéseink, ami alapján visszük az üzletmenetet. Azonban pár év alatt ez is kirajzolja egy stratégia körvonalait, amibe ha bátran belevágunk még sikeresebbek lehetünk.

 

Ráadásul ennek a nyomai mind ott vannak az online tevékenységünkben, amit ha mérünk a Google Analytics segítségével, akkor elemezhető. S nemcsak elemezhető, hanem ez alapján készíthető egy jelentés, ami megmutatja milyen irányba kellene mennünk, mi lenne a helyes startégia, amivel ki tudunk tűnni a piacon, így még több érdeklődőt vonzva magunkhoz.

 

Ehhez adunk most egy óriási segítséget!

 

 

Mit tartalmaz az Ajánlat?
Ide kattintva éred el a leírást <--- Klikk ide!