Egy év kommunikáció

  

           Nézd mennyi a változás, a természetben is egy év alatt

Egy év alatt, annyi minden történik, és nagyon sok eredményt érhetsz el, ha folyamatosan építed az üzleted.

Megfelelő kommunikáció nélkül az eredményesség mindig lehetetlen volt. Egy évre ezt teljes egészében megoldjuk helyetted. A töredékéért, mintha felvennél egy marketingest.

Egy év kommunikációs munkája 50% kedvezménnyel.

Havi díjas rendszerben.

Milyen feladatokat végzünk el a vállalkozásodnak?

 

 • Kereső Optimalizált Weboldal, vagy meglévő Honlap teljes optimalizálása
 • 4 egyedi menüpontos, Facebook oldal optimalizálása és frissítés
 • Blog és közösségi média felületek kialakítása 
 • Film készítés
 • Google Adwords Kampány
 • Facebook Oldal Tartalom és Kampány Menedzsment
 • Közösségi média oldalak menedzsmentje
 • Blog cikkek
 • Hírlevelek írása havonta, vagy email kampány negyedévente
 • Marketing Stratégia és Terv

Egy sor területet kivitelezünk, az egy éves kommunikációs munka alatt.

 

A meglévő online felületeiden elvégezzük az optimalizálási munkákat.  Folyamatosan bővítjük optimalizált tartalmakkal az oldalaid. Landoló oldalakat készítünk, hogy feliratkozókat gyűjtsünk és értékesítsünk

Ezekre a felületekre, folyamatos Google és Közösségi Média kampányokkal hozzuk a potenciális vevőid. A meglévő és az új ügyfeleidnél Email marketing segítségével növeljük az elköteleződést. Ugyanez okból PR filmet készítünk és a tapasztalatok segítségével kijelöljük az éves irányokat, amiből egy ütős Marketing Tervet készítünk, amivel tovább haladhatsz a megkezdett úton.

Szükséged lenne pontos irányokra az online kommunikációdhoz?

 

 • A komplex, ilyen típusú kommunikációs munka kiszervezését jelenleg még nem tudod megoldani, de jó lenne, addig jó irányba haladni ezen a téren?
 • Akkor kifejezetten a Te számodra kidolgoztunk egy-egyszeri díjas konstrukciót!
 • A tartalom marketing elemzés és tervezés segítségével, megmondjuk, hogy hol tartasz jelenleg és milyen irányba kellene elmozdulni ezen a téren, ebben az évben.
 • E csomag segítségével végre megtudod, hogy mikre kíváncsiak a vevőid, a Te termékedhez, szolgáltatásodhoz kötődően.
 • 2018-ban már, ha végrehajtod ezt a stratégiát, már jóval több mindent tudsz tenni az előrelépéshez.

Egyetlen marketinges sem csinál meg ennyi mindent, ugyanis....

Minden területhez speciális ismeretek szükségesek, ráadásul, hogy hatékony legyél ezeken a területeken, nagyon sok statisztikai adatra van szükséged. Sok jellemző és hasznosítható adatra, pedig csak úgy tudnál szert tenni, ha különböző iparágak, kommunikációjáról van statisztikai adatod.

Egyetlen vállalkozás belső statisztikái a komoly versenyhelyzetben, már nem elégségesek. A legoptimálisabb vevőkörödről is sok adatot kell gyűjteni és a versenystratégiához is tudnod kell, mily jellemzi a konkurenciádat.

Mi megfelelő egyedi tudással és tapasztalattal rendelkezünk, számtalan statisztikai mutatót ismerünk, amiknek a segítségével elérhető, hogy a sok adat és mutató között meglássuk, mi az az irány, amire a cégednek szüksége van.

S mindezt a szakértői feladatot kevesebb díjazásért végezzük el, mint a minimálbér jelenleg. Ennyiért garantáltan nem kapnál marketinges munkatársat, de még ügynökséget sem, legfeljebb 2-3 részfeladat megoldására.

Miért bízd rám, a 2017-es év kommunikációját!

Már 2012-óta, minden január elején meghirdetjük ezt a csomagot, ami jókora kedvezményt tartalmaz, hogy pár vállalkozásnak segíteni tudjunk az előre lépésben. 2012 óta, ha megnézem, az akkori csomag tartalmát jól látható, hogy mennyit változott és mennyit bővült az online kommunikáció világa.

Az elvégzendő feladatok egyre összetettebbek lettek és egyre több területen kell összehangolt munkát végezni az eredményességhez. Az online hirdető rendszerek is egyre kifinomultabbak és ezért nagyon sok apró beállításon múlik a hatékonyság.

Szimplán a technikai megoldásokra, a program beállításokra koncentrálva, nem tudjuk elérni azokat a célokat, amikkel maradéktalanul elégedettek lehetünk. Azokat a célokat, amik hatékonyabbá, jövedelmezőbb és elismertebbé teszik, azt, amit csinálunk.

Pontosan, ezért sokkal mélyebben kell kutatni és elemezni a kommunikációs folyamatokat, ahhoz, hogy az általunk elvégzett munka ne csak gyümölcsöző, de szellemileg is kielégítő legyen. Ezekről a kutatásokról rendszeresen publikálok a blogunkban.

A kutatások és vele párhuzamosan végzett kivitelezési munka, a több éve, többféle ágazatban, többféle típusú vállalkozásnak végzett kommunikációs munka garantálja, hogy Veled együttműködve is hatékonyak leszünk.

Email: tothcsaba@sikerfilm.hu